بیانیه توافق سطح خدمت
میز خدمت الکترونیک
دفترچه راهنمای ثبت نام دوره ها
تجارب مهارت آموختگان شاغل
تور مجازی اداره کل
ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات
سامانه آزمون

 

 

 

 

نظر سنجی

ارائه نقطه نظرات
  • تأثير توسعه مشاركت بخش غيردولتي بر كيفيت آموزش هاي فني و حرفه اي را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
    • مثبت
    • منفي


آمار بازدید

تعداد افراد آنلاین 14
بازدید امروز 20,782
بازدید دیروز 32,208
بازدید این ماه 1,497,590
بازدید کننده ماه قبل 1,756,589
بازدید ماه قبل 1,825,678
بازدید کل 16,989,973

گذر مهارت پخت غذاهای بومی کشور در اصفهان ...

گذر مهارت پخت غذاهاي بومي و محلي كشور طي برنامه هاي جشنواره بين المللي ميراث فرهنگي ناملموس و محلي كشور (ICCN2014) در محل باغ غدير اصفهان از 16 تا 20 مهر ماه سال جاري برگزار خواهد شد.
به گزارش واحد اطلاع رساني دبيرخانه اجلاس و جشنواره مذكور؛ در اين نمايشگاه مهارت پخت غذاها، شيريني هاي بومي و محلي ايران از ۱۶ تا ۲۰ مهرماه به نمايش در مي آيد.
بنا بر اين گزارش تهيه و توزيع كتاب دو زبانه مهارت پخت غذاهاي ايران را از ديگر برنامه هاي اين نمايشگاه است.
حسين ميرزايي، دبير اجلاس و جشنواره مذكوردر خصوص برگزاري اين جشنواره بيان داشت: غذاهاي بومي و محلي حامل پيام هاي فرهنگي هستند و نقش به سزايي در افزايش ارتباط نسل ها و حفظ هويت فرهنگي ايفا مي كنند.
وي ادامه داد: علاوه بر آن، اين غذاها نشانه اي از پيوندهاي اجتماعي و همبستگي نيز به شمار مي روند، غذاهاي بومي و محلي ايران محمل مناسبي براي برنامه سازي در قالب هاي گوناگون به شمار مي رود.
گزارش پيك مهارت آنلاين مي افزايد: بازديد از جشنواره بين المللي ميراث فرهنگي ناملموس براي همه ي شهروندان و هموطنان آزاد است.
شايان ذكر است، كلان شهر اصفهان از ۱۶ تا ۲۰ مهرماه، ميزبان اجلاس و جشنواره بين المللي ميراث فرهنگي ناملموس خواهد بود.
   1393/7/6 11:34    تعداد بازدید :  2308

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 2308
5.5/10 (تعداد آرا 10 نفر )