دومین جشنواره مهارت آموختگان کارآفرین برتر
خدمات الکترونیک
جذب امریه سربازی
دفترچه راهنمای ثبت نام دوره ها
تور مجازی اداره کل
تجارب مهارت آموختگان شاغل
ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات

نظر سنجی

ارائه نقطه نظرات
  • به نظر شما مهمترين چالش آموزش فني و حرفه اي كشور در چيست؟
    • عدم شناخت جامعه از مهارت آموزي
    • كمبود منابع مالي جهت بروزرساني دانش نيروي انساني و تجهيزات كارگاهي
    • عدم سازگاري دوره هاي آموزشي با نياز بازار كار
    • شرايط نامناسب اشتغال و ركود بنگاههاي اقتصادي


آمار بازدید

تعداد افراد آنلاین 19
بازدید امروز 366
بازدید دیروز 15,321
بازدید این ماه 600,782
بازدید کننده ماه قبل 153,520
بازدید ماه قبل 250,725
بازدید کل 22,593,338

با حضور مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان صورت پذیرفت: افتتاح دپارتمان های تشریفات و صنایع غذائی با مشارکت بخش غیردولتی ...

با حضور مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان، دپارتمان هاي تشريفات و صنايع غذائي در مركز آموزش فني و حرفه اي شهيد رجايي اصفهان  با مشاركت بخش غيردولتي افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان، به مناسبت گراميداشت اعياد شعبانيه و در راستاي ارائه آموزش هاي مهارتي با هدف كارآفريني و توسعه اشتغال پايدار، با حضور ابوطالب جلالي مدير كل استان، آرش اخوان معاون آموزش، پژوهش و برنامه ريزي، احمدرضا منتظري رييس مركز شهيد رجايي، حسين مصلي نژاد رييس اداره مؤسسات كارآموزي و مشاركت هاي مردمي اداره كل، مهدي صفائي مؤسس و مديرآموزشگاه فني و حرفه اي آزاد هزار و يك،  دپارتمان هاي تخصصي تشريفات و صنايع غذائي با مشاركت بخش غيردولتي در مركز آموزش فني و حرفه اي شهيد رجايي اصفهان افتتاح گرديد.
در اين افتتاح جلالي ضمن ابراز خرسندي از راه اندازي اينگونه دپارتمان ها بيان داشت: در راستاي نيازسنجي آموزشي، اهميت سلامت، تربيت نيروي ماهر و نيمه ماهر و آشنايي اقشار جامعه با حوزه خدمات، دپارتمانهاي تشريفات و صنايع غذائي با مشاركت آموزشگاه آزاد فني و حرفه اي هزار و يك با فضاي سازي 3000 مترمربع در حوزه تشريفات و 150 مترمربع در بخش صنايع غذايي و سرمايه گذاري 680 ميليون تومان در مركز آموزش فني و حرفه اي شهيد رجايي اصفهان با برگزاري دوره هاي آموزشي براي 45 نفر شروع به كار نموده است.
بر اساس اين گزارش: اين دپارتمان ها براي برگزاري دوره هاي آموزشي در بخش تشريفات شامل: متصدي خدمات مجالس،‌ برنامه ريزي جشن ها و تشريفات، مدير آراي هتل، سرميزبان رستوران، سرپرست رستوران و .... و در بخش صنايع غذائي دوره هاي آشپز درجه 1 و 2، ‌نانهاي حجيم و نيمه حجيم، كباب زن و تخته كار، ‌دسر بين المللي، آشپز سنتي و ... آماده ارائه خدمات به افراد جوياي به كار مي باشد.





   1396/2/20 13:51    تعداد بازدید :  9347

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 9347
5.5/10 (تعداد آرا 10 نفر )