بیانیه توافق سطح خدمت
میز خدمت الکترونیک
سامانه ثبت تقاضاهای آموزش
دفترچه راهنمای ثبت نام دوره ها
تجارب مهارت آموختگان شاغل
تور مجازی اداره کل
ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات
سامانه آزمون

 

 

 

 

نظر سنجی

ارائه نقطه نظرات
  • تأثير توسعه مشاركت بخش غيردولتي بر كيفيت آموزش هاي فني و حرفه اي را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
    • مثبت
    • منفي


آمار بازدید

تعداد افراد آنلاین 17
بازدید امروز 64,071
بازدید دیروز 68,278
بازدید این ماه 1,387,950
بازدید کننده ماه قبل 1,865,213
بازدید ماه قبل 1,937,402
بازدید کل 18,259,631

در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان برگزار گردید: کارگاه آموزشی تغذیه سالم ...

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، با همكاري واحد بهداشت و درمان  و كارگزيني اداره كل كارگاه آموزشي اصول تغذيه سالم جهت همكاران اداره كل برگزار گرديد.
بر اساس اين گزارش، در اين كارگاه آموزشي، پورعابدي از مركز بهداشت شماره 2 اصفهان ضمن اشاره به اهميت غذا در رشد و نمو و نيازهاي رواني افراد در خصوص اصل تنوع و تعادل تغذيه اي، هرم مواد غذايي، نقش پروتئين ها، ويتامين ها، چربي ها، نقش روزانه گروه هاي اصلي غذايي، رژيم هاي  تعذيه اي مناسب مطالبي را ارائه و به پرسش هاي حاضرين در اين دوره آموزشي پاسخ داد.
گفتني است در پايان اين دوره آموزشي برای حاضرين گواهینامه آموزشی صادر خواهد گردید .
   1396/8/6 09:36    تعداد بازدید :  8895

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 8895
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )