میز خدمت الکترونیک
دفترچه راهنمای ثبت نام دوره ها
تور مجازی اداره کل
تجارب مهارت آموختگان شاغل
ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات

نظر سنجی

ارائه نقطه نظرات
  • تأثير توسعه مشاركت بخش غيردولتي بر كيفيت آموزش هاي فني و حرفه اي را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
    • مثبت
    • منفي


آمار بازدید

تعداد افراد آنلاین 8
بازدید امروز 3,042
بازدید دیروز 3,830
بازدید این ماه 404,732
بازدید کننده ماه قبل 517,648
بازدید ماه قبل 606,458
بازدید کل 21,042,548

در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان برگزار گردید: کارگاه آموزشی تغذیه سالم ...

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، با همكاري واحد بهداشت و درمان  و كارگزيني اداره كل كارگاه آموزشي اصول تغذيه سالم جهت همكاران اداره كل برگزار گرديد.
بر اساس اين گزارش، در اين كارگاه آموزشي، پورعابدي از مركز بهداشت شماره 2 اصفهان ضمن اشاره به اهميت غذا در رشد و نمو و نيازهاي رواني افراد در خصوص اصل تنوع و تعادل تغذيه اي، هرم مواد غذايي، نقش پروتئين ها، ويتامين ها، چربي ها، نقش روزانه گروه هاي اصلي غذايي، رژيم هاي  تعذيه اي مناسب مطالبي را ارائه و به پرسش هاي حاضرين در اين دوره آموزشي پاسخ داد.
گفتني است در پايان اين دوره آموزشي برای حاضرين گواهینامه آموزشی صادر خواهد گردید .
   1396/8/6 09:36    تعداد بازدید :  9243

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 9243
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )