دومین جشنواره مهارت آموختگان کارآفرین برتر
خدمات الکترونیک
جذب امریه سربازی
دفترچه راهنمای ثبت نام دوره ها
تور مجازی اداره کل
تجارب مهارت آموختگان شاغل
ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات

نظر سنجی

ارائه نقطه نظرات
  • به نظر شما مهمترين چالش آموزش فني و حرفه اي كشور در چيست؟
    • عدم شناخت جامعه از مهارت آموزي
    • كمبود منابع مالي جهت بروزرساني دانش نيروي انساني و تجهيزات كارگاهي
    • عدم سازگاري دوره هاي آموزشي با نياز بازار كار
    • شرايط نامناسب اشتغال و ركود بنگاههاي اقتصادي


آمار بازدید

تعداد افراد آنلاین 17
بازدید امروز 23,803
بازدید دیروز 33,999
بازدید این ماه 1,035,721
بازدید کننده ماه قبل 1,114,560
بازدید ماه قبل 1,182,805
بازدید کل 24,847,173

حضور داوران صنایع غذایی بخش دولتی و غیردولتی آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان در نخستین جشنواره آشپزی با قارچ...

به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني وحرفه اي استان اصفهان، هوشنگ عسگري رييس مركز فناوري هاي راهبردي و نوين و صنايع غذايي در تشريح اين خبر گفت: نخستين جشنواره آشپزی با قارچ با هدف حمایت از رونق تولیدات داخلی، ترویج غذای سالم و افزایش تولیدکنندگان صنعت قارچ به میزبانی اصفهان  و با حضور اعضای انجمن صنفی قارچ ایران برگزار شد.
وي بيان داشت: 450 بانو و آقا هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند که پس از اعلام نظرات داوران به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا شد.
عسگري گفت: 3 نفر از داوران اين جشنواره از مركز آموزش فني و حرفه اي صنايع غذايي در بخش دولتي و آموزشگاه ترش شيرين در بخش غيردولتي نقش فعال داشتند.
گفتني است از اهداف این جشنواره مي توان به افزایش سرانه مصرف قارچ در راستای سلامت جامعه و پایدار نمودن واحدهای تولیدی قارچ در سطح کشور دانست.
لازم به ذكر است، حسين مصلي نژاد رييس اداره مؤسسات كارآموزي آزاد و مشاركت هاي مردمي آموزش فني و حرفه اي استان از اجراي برنامه هاي اين جشنواره بازديد كرد.



   1398/6/11 09:36    تعداد بازدید :  150

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 150
5.1/10 (تعداد آرا 11 نفر )