ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات

نظر سنجی

ارائه نقطه نظرات
  • به نظر شما مهمترين چالش آموزش فني و حرفه اي كشور در چيست؟
    • عدم شناخت جامعه از مهارت آموزي
    • كمبود منابع مالي جهت بروزرساني دانش نيروي انساني و تجهيزات كارگاهي
    • عدم سازگاري دوره هاي آموزشي با نياز بازار كار
    • شرايط نامناسب اشتغال و ركود بنگاههاي اقتصادي


آمار بازدید

تعداد افراد آنلاین 11
بازدید امروز 3,820
بازدید دیروز 31,952
بازدید این ماه 949,696
بازدید کننده ماه قبل 743,277
بازدید ماه قبل 816,589
بازدید کل 28,482,124

دوره آموزشي "مدير غذا و نوشيدني و دسر"در مركز آموزش هتلداري و گردشگري اصفهان اجرا مي شود ...

دوره آموزشي مدير غذا و نوشيدني و دسر در گروه رشته هاي هتلداري براي اولين بار در مركز آموزش هتلداري و گردشگري اصفهان در حال برگزاري است.
به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان ، احمدرضا منتظري سرپرست مركز هتلداري با اشاره به سند راهبردي مهارت (راهبرد شماره سه ، سياست شماره هفت) با عنوان توسعه و ارتقاء آموزشهاي مهارتي اظهار داشت : با هدف توسعه و ارتقاي آموزشهاي فني و حرفه اي ، توانمندسازي زنان از طريق آموزشهاي مهارتي به منظور تحقق عدالت اجتماعي و فراهم آوردن شرايط مناسب جهت كسب فرصتهاي شغلي مبتني بر نياز بازار كار ، دوره آموزشي فوق براي تعداد 14 نفر از متقاضيان در حال برگزاري است و كارآموزان پس از گذراندن 208 ساعت طبق استاندارد آموزشهاي تئوري و عملي و قبولي در آزمون هاي پايان دوره گواهينامه مهارت دريافت خواهند كرد .  
منتظري در ادامه افزود : سازماندهي و تجزيه تحليل تشكيلات هتل ، تجزيه و تحليل بخش غذا و نوشابه هتل ، برقراري ارتباط موثر با مهمانان و مشتريان ، نگهداري و بهداشت مواد غذايي ، روشهاي مختلف پذيرايي و ... از جمله مهارت هايي است كه كارآموزان در اين دوره فراخواهند گرفت .
   1392/7/30 12:52    تعداد بازدید :  1640

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 1640
5.2/10 (تعداد آرا 18 نفر )